MAALAUS-TERVO

Maalaustyöt 3 vuoden ja 300 % takuulla

Emme lupaile turhia ja teemme sen minkä lupaamme.

MAALAUS-TERVO -nimen alla toteutettavien maalauspalveluiden vetovastuu on siirtynyt keväällä 2020 nuoremmalle veljeskaksikolle. Toimintaa varten perustettiin keväällä 2021 uusi, mutta jo nimeä kerännyt Maalaus-Tervo Oy (3211920-9). Asiakkaanamme voit tehdä saamasi laskun perusteella kotitalousvähennyksen, jos vähennyksen edellytykset täyttyvät, lisätietoja vero.fi.

Toiminta alkoi toiminimellä jo 2008 (Maalaus- ja remonttipalvelu Antti Tervo, 2191404-7). Toiminta oli vuosina 2011-2020 Maalaus- ja remonttipalvelu Tervo Oy:n nimissä. Yhtiö perustetiin syksyllä 2011, ja se ehti kerätä laajan ja uskollisen asiakaskannan pääasiassa Keski-Uudellamaalla ja vuosina 2013-2020 Pohjanmaalla Vaasan seudulla.

Hinnasto ja hinnoitteluperusteet

Tuntiveloitus 47,00 €/h sis. alv 24 %.

Teemme työt etukäteen sovitulla kiinteällä urakkahinnalla, jolloin asiakas tietää etukäteen sentilleen, mitä homma maksaa. Kaikista töistä sovitaan aina kirjallisesti.
Lisätöistä emme veloita, jos niistä ei ole sovittu kirjallisesti (sopimuksen liitteessä tai sähköpostitse).

Kuluttajansuoja-asioita

Teemme KSL:n tarkoittamaa koti- ja etämyyntiä eli sopimukset solmitaan pääasiassa yksityisasiakkaan kotona, etämyyntinä tai vastaavissa olosuhteissa.

Tekemämme sopimukset ovat KSL:n mukaisia koti- ja etämyyntiasiakirjoja.
Kuluttajalla on oikeus KSL:n 6. luvun 14 § mukaan 14 vuorokauden aikana peruuttaa ilman kuluja tekemänsä palvelusopimus. Peruutus on tehtävä kirjallisesti (asiakirja, kirje tai sähköposti).
Mikäli palvelusuoritus halutaan tehtäväksi edellä mainitun peruutusajan kuluessa, pyyntö tästä on esitettävä erikseen ja kirjallisesti, esim. kirjaamalla aikataulutoive ja pyyntö sopimukseen tai lähettämällä pyyntö sähköpostitse.

KSL 6:9.1§ kohta 20. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Kuluttaja-asiakkaan on mahdollista saattaa tekemämme sopimukset ja sen täyttämisestä aiheutuvat erimielisyydet Kuluttajariitalautaukunnan (http://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valituksenteko.html) tai Kuluttaja-asiamiehen (www.kkv.fi) tai kuluttajan asuinpaikkakunnan tuomioistuimen ratkaistavaksi. Muista tehdä ensin työn suorittajalle kirjallinen reklamaatio (sähköposti/kirje).